Gli Anni Più Belli

Cinema Italiano
Gli Anni Più Belli

Italië, 1982. De jonge Paolo knapt samen met zijn vrienden Giulio en Riccardo een oude auto op waarmee ze op avontuur willen gaan. Wanneer hij verliefd wordt op Gemma, wordt zij deel van hun vriendengroepje. Ze groeien samen op en worden volwassen, waarbij ieder zijn eigen levenskeuzes maakt. Ze delen momenten van vreugde en geluk, maar ook van teleurstelling en verdriet. Naarmate de jaren verstrijken verliezen de vier vrienden elkaar regelmatig uit het oog, om elkaar steeds weer terug te vinden.

De vertoning van maandag 28 februari in Cinema ZED Hasselt wordt ingeleid door Caro Raedts, ZED Vedette.

The story of Italy, from the 80s to nowadays, told through the life of four friends, Giulio, Gemma, Paolo e Riccardo; during 40 years of loves, aspirations, success and failures.

Commentaar

Een zomerse rollercoaster waarbij de vriendschap tussen vier vrienden zich ontvouwt in de schaduw van de Italiaanse geschiedenis van de laatste vier decennia. Deze meeslepende ode aan vriendschap, familie en het leven met al zijn ups en downs was een grote bioscoophit in thuisland Italië. Een onderdompeling in vurige Italiaanse passie tegen de achtergrond van een nostalgisch geschetst Rome, vol liefdevolle verwijzingen naar Italiaanse filmklassiekers. 

Categorie film
Fictiefilm
Jaar
2020
Duur
02:09
Land
Italië
Filmregisseur
Gabriele Muccino
Cast
Pierfrancesco Favino, Kim Rossi Stuart, Micaela Ramazzotti, e.a
Dialogen
Italiaans
Ondertiteling
Nederlands
Speciale labels
In- of uitgeleid
Locatie
Klik op het uur om tickets te kopen.
Er zijn geen voorstellingen voor deze locatie deze week.
Vesalius
STUK
Auditorium

Gerelateerde films